GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 25 November 2010

Terima kasih rodong


Terima kaSih kepada mereka mereka, rodong rodong, sahabat, handai taulan yang telah mengucapkan Selamat hari lahir kepada kawan..terutama kepada admins / officers / members Temerloh United yang telah bersusah payah membuat gambor kawan siap berfrem lagi..

Begitu juga Terima kaSih ini ditujukan kepada semua rodong blogger,rodong Facebook,rodong Twitter serta sahabat sahabat radio PahangFM..

Tidak lupa juga kepada Akak,Along,Anis dan Aina.. TERIMA KASIH..

Bertambah lagi setahun umur kawan..

*** Dan tidak lupa pada yang tersayang..

17 Merujuk kepada perkara diatas :

Cikgu Jang .. 24 November 2010 8:35 PTG  

ucap selamat je ke....hadiah takde ke...hehehe

zulkbo 24 November 2010 9:07 PTG  

salam..
kesian..
frame retak..
huhu..

ummu 24 November 2010 10:02 PTG  

salam
selamat hari lahir
moga sihat selalu
wah bestnya dapat hadiah gambor berframe lagi
tahniah erk

Cik SHiNJU 24 November 2010 10:09 PTG  

Salam...

Selamat Hari Lahir ke-64 :P
Semoga Pjg Umur,Murah Rezeki,Sihat Sokmo,Relevan Sokmo & dirahmati Allah sentiasa...Amin..

Koi baru tau weh,dah deactivate fb buat sementara waktu..

jinkamen 24 November 2010 10:44 PTG  

salam..
moga panjang umo dan muroh rejeki..
meh amik adioh kat blog koi

abu muaz 24 November 2010 10:44 PTG  

hari lahir ke hari ni? maaf lewat tahu ni.

akuanakpahang (AAP) 24 November 2010 11:04 PTG  

Selamat Ulang tahun juga drp kawan semoga panjang umo segalanya selamat maju jaya sejahtera spjng usia.

sahromnasrudin 25 November 2010 7:59 PG  

salam..bile nak "bukak meja"??? hehehehe

Sharinginfoz 25 November 2010 8:29 PG  

selamat ulang tahun, semoga berbahagia selalu

Nerzhul 25 November 2010 9:02 PG  

hepy besday!! banyok ke dapat hadioh? hehee

luahfikiran 25 November 2010 9:19 PG  

SALAM,
RASANYA TAK TERLAMBAT SANGAT. SELAMAT HARI ULANG TAHUN KELAHIRAN

Alimaz-Kembara Terasing 25 November 2010 9:28 PG  

hari ni ka..... selamat ulang tahun.....

Lina 25 November 2010 9:43 PG  

alamak terlambat lar nak wish tp better late than never kan hehe

selamat menyambut ulang tahun kelahiran yer...moga sentiasa berbahagia di samping keluarga tersayang dan beroleh lebih kejayaan di masa2 akan datang

eelobor 25 November 2010 9:44 PG  

bila bertambah lagi umur kita bermakna semakin menghampiri kepada sang pencipta-Nya. Gunalah sisa2 yang ada dalam perjalanan ke arah menemui-Nya

azzey 26 November 2010 12:06 PTG  

relevan: happy belated birthday ye..:)

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP