GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 8 April 2014

TAK BOLEH LAKUKAN HUBUNGAN SEKS,PASANGAN INI DIBAYAR US28 RIBU

imej

Keputusan mahkamah di Itali ini mungkin terdengar aneh . Mahkamah memberikan wang bernilai US $ 28 ribu pada pasangan dengan kehidupan seks tak harmoni .

Keputusan itu berdasarkan insiden kemalangan dua tahun lalu . Kala itu , seorang wanita yang tak disebutkan namanya dilanggar kereta ketika menyeberang jalan .

Alhasil , ia harus terbaring lemas di tempat tidur selama 3 bulan , seperti yang ditulis dalam laporan La Nazione . Mau tak mau , kejadian itu juga merosakkan kehidupan seksualnya .

Ia dan pasangan tak boleh bercinta seperti sebelum kemalangan . Tak hanya urusan ranjang . Suaminya merasa , kebahagiaan menjalani kehidupan bersama sehari - hari pun terasa menjadi beban .

Segala urusan memasak , membersihkan rumah , dan mencari nafkah dibebankan pada suami . Secara sosial dan rekreasi , sang suami pun merasa terbeban . Ia tak merasa hidupnya bahagia .

" Hubungan pasangan itu rosak selepas kemalangan , " kata peguam pasangan , Giuseppe Ricciotti . Hakim di Tuscany pun memerintahkan syarikat insurans pemandu membayar wang ganti rugi . 

Sumber : Newser


0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP