GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 29 April 2010

Ahmad Zaki kembali ( peningkatan pendapatan )

Untuk kelancaran cerita sila klik ( sini )

Kini Ahmad Zaki boleh mendabik dada dengan pendapatan yang diperolehi daripada pemasangan iklan diblog beliau..dari sehari ke sehari pendapatan daripada iklan beliau meningkat..

Beliau semakin rajin dengan menerbikan 5 entri dalam masa 24 jam..ini yang membuatkan Azman Zahari berasa pelik dengan pencapaian Ahmad Zaki..

Azman Zahari : '' Nampak aok senyum sampai ketelinga je Menjak 2 menjak ni Mat..ada apa apa ke ''?..

Ahmad Zaki : '' Mesti lah Man..peningkatan pendapat hasil daripada iklan dalam blog koi tu semakin bertambah dari minggu ke minggu ''..

Azman Zahari : '' Huh! Lumayan lah aok yerk '' boleh koi tau dah berapa hasil RM aok yang terkumpul dalam akaun iklan tersebut..boleh lah aok buat penebusan yerk ''..

Ahmad Zaki : '' Minggu selepas koi pasang iklan tu dapat RM0.50..minggu kedua ada pertambahan sebanyak RM0.25 minggu ketiga dapat lagi RM0.75..dan minggu ini dapat lagi RM0.25..jadi jumlah pendapatan semua RM1.75.. heh heh!.. seminggu dapat RM0.25 kalau 80 tahun koi berblog tentu banyak dan lagi bertambah pendapatannya..

Terus saja Azman Zahari berlalu mengenangkan perihal rodongnya yang seorang ini dengan sungguh bersemangat dan beliau berdoa agar rodongnya itu berjaya dalam penulisan blog..

*** Kawan punya pula sudah boleh Cash Out..tapi awek cyber kawan kata '' tunggu dekat raya nanti baru keluar boleh beli kasut raya buat beliau ..

16 Merujuk kepada perkara diatas :

sI tEDI 29 April 2010 3:46 PTG  

x de maknenye.. cash je skang!!

dianak beli kasut pakai duit sendiri.. (nada jeles sbb duit naik sket jek!!)

relevan 29 April 2010 3:50 PTG  

Betul juge ye Tedi..dia nak beli kasut beli lah sendiri..hehe! Raya lambat lagi..

INTAN RH 29 April 2010 3:52 PTG  

ramai la org jd kaya lps ni..hehe

relevan 29 April 2010 3:56 PTG  

A'ah Intan..ada yang betul betul boleh buat duit dengan berblog ni..

zulkbo 29 April 2010 4:01 PTG  

salam Syed..
koi nak tergelak juga membacanya
he he..rezeki memasinglah..
dah dia minat kita galakkan jer lah..
satu lagi duit hasil berblog ni..memang rasa amat berharga..biaorpun seringgit dua..tak gitu?..hu hu

relevan 29 April 2010 4:05 PTG  

Wsalam Zul..betul kata oak te..mana tau lagi 3 atau 4 tahun menjadi sungguh..

Yunus Badawi 29 April 2010 4:22 PTG  

Saya punya kalau cash out nak beli kasut fong keong pun tak dapat. Setakat selipar jepun bolehlah huhuhu

pakcik kordi 29 April 2010 4:37 PTG  

bang..blnje ah!hehehe....

Nerzhul 29 April 2010 5:01 PTG  

ha'ah bang. bile nak belanja ngetehnye. hahaha

al-mankaraqi 29 April 2010 5:49 PTG  

selamat memperkayakan diri anda.....

maiyah 29 April 2010 8:01 PTG  

hahaha.. sy dah tak ambik tau lg..

Cik SHiN~JU 29 April 2010 9:30 PTG  

Salam Tuan...
koi rase duit hasil menoreh di blog ni mmg x lumayan pun...kala nk jadikan pendapatan tetap mmg kim jer salam la..redmummy tu lain la...otai..
koi dah nak masuk dua bulan masukkn iklan tu,baru capai separuh dr jumlah yg kita boleh cash out..hahaha..tggu raya gek la nampoknyer...

Miecyber 29 April 2010 9:59 PTG  

Aduss...lamanyer nak tunggu 80 tawun...

endiem 29 April 2010 10:21 PTG  

sikit sikit lama lama banyaklah..yek. koi pun sama dgn ahmad zaki jugak.

relevan 30 April 2010 7:05 PG  

* Ye sikit sikit lama lama jadi bukit..sabar je lah..kita berblog harap tidak kerana wang..

deus X machina 30 April 2010 1:04 PTG  

dalam sungguh entri ni
erk888

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP